Nybegynnerkurs fra 15. mars

mar. 2, 2023

Oppdatert: Kursstart er utsatt fra 8. til 15. mars, og nyhetssaken er oppdatert.

Har det blitt lite reising og sosial stimulering de siste par årene? Har du lyst til å møte mennesker fra mange land, både fysisk og virtuelt? Kunne du tenke deg å prøve noe helt nytt?

Nybegynnerkurset i esperanto går på Zoom over fire onsdagskvelder kl. 20:00 til 21:00. Oppstart er onsdag 15. mars 2023. Kurset koster 200 kr for ungdom (under 35 år), studentar og arbeidsledige, ellers 400 kr. For medlemmer i Norsk Esperanto-Forbund, nye som gamle, er kurset gratis (medlemskontingent 390 kr, men 260 kr for de under 35 år). Vipps til 619938.

Ved interesse fortsetter kurset fire ekstra kvelder fra 12. april uten ekstra kostnad.

Du snakker ikke flytende esperanto etter fire uker, men du får en smakebit av språket og kulturen og et godt grunnlag for å lære mer. Ved interesse blir det oppfølgingskurs videre ut over høsten. Kursansvarlig er profesjonell tolk og oversetter Marianne Lund.

Påmelding og info: Send en e-post til kurs@esperanto.no. Send kurskontingenten på Vipps til 619938, eller meld deg inn i forbundet.

Esperanto er et lettlært, internasjonalt språk som snakkes over hele kloden. Ikke av så veldig mange, riktig nok, men mange nok til at du får tilgang til et stort nettverk av interessante mennesker, til litteratur, musikk, kulturfestivaler, nettarrangementer, podkaster og brevskriving.

(Denne nyhetssaken ble oppdatert den 11. mars 2023 med ny dato for kursstart.)

Norsk | Esperanto