Nybegynnerkurs fra 16. februar

feb. 6, 2022

Nybegynnerkurset vårt er gratis, og går på Zoom over fire onsdagskvelder fra 20:00 til 21:00 fra og med 16. februar 2022. Du snakker ikke flytende esperanto etter fire uker, men du får en smakebit av språket og kulturen og et godt grunnlag for å lære mer. Ved interesse blir det oppfølgingskurs videre ut over våren.

Kursansvarlig er profesjonell tolk og oversetter Marianne Lund.

Påmelding og info: Send en e-post til inform@esperanto.no. 

Lære esperanto? Hvorfor det?

Sitter du på hjemmekontor og har lyst på sosial stimulans? Savner du å reise og møte mennesker fra mange land? Kunne du tenke deg å prøve noe helt nytt?

Esperanto er et fullverdig internasjonalt språk. Men det skiller seg fra andre språk ved sin enkle og regelmessige struktur, som gjør det langt enklere å lære og bruke enn nasjonale og regionale språk. Brukere finnes i over hundre land, mange nok til at du får tilgang til et stort nettverk av interessante mennesker, til litteratur, kulturfestivaler, nettarrangementer, podkaster og brevskriving.

Lyst til å vite mer? Ta gjerne en kikk på nettsidene våre, og få et inntrykk av språket på kursportalen www.lernu.net. Er du utålmodig, kan du kanskje teste ut esperanto-versjonen av Duolingo?

 

 

 

Norsk | Esperanto