Påmelding til landsmøtet 2013

Vi ber om at du melder deg på landsmøtet innen onsdag 1. mai. Påmelding er fremdeles mulig, men det er ikke sikkert at vi kan oppfylle dine ønsker om rom, utflukt og reiseutgifter.

Du kan også sende en e-post til <oficejo @ esperanto.no> eller per papirpost til Esperanto, Olaf Schous vei 18, 0572 Oslo.

Priser som oppgis under er per person. Påkrevde felter er merket med *. Noen felter har tilleggsinformasjon, klikk  for å lese.

Når du melder deg på, skal du automatisk få en kvittering både på denne siden og på e-post. Hvis du av en eller annen grunn ikke får en slik kvittering, ber vi deg om å sende opplysningene for påmelding direkte til e-postadressen oppgitt over. Enkelte har opplevd problemer med å melde seg på når de har brukt nettleseren Internet Explorer.

Det er ikke lenger mulig å melde seg på landsmøtet via nettsidene.

Overnatting på Haraldsheim

Vennligst forhåndsbetal kr 500,– til konto 0532 36 19699 (Oslo Esperantoklubb). For resten av beløpet sendes faktura.

Ekskursjon

Les om den nye nestenøya Tjuvholmen her: www.tjuvholmen.no/?did=9095729, og om det 90 meter høye utkikstårnet, Tjuvtitten, her: no.wikipedia.org/wiki/Tjuvtitten. Mest anbefalt er en tur innom Astrup Fearnley-museet for moderne kunst (inngang kr 100; honnør kr 80, studenter kr 60).

Frist 1. mai

Det er mulig å melde seg på også etter denne dato, men forhåndsbestilte rom vil avbestilles, og det kna heller ikke garanteres at det er ledig plass på Ekskursjon A hvis det f.eks. allerede er bestilt én minibuss.

Innmelding av saker til landsmøtet

Styret minner om at eventuelle formelle forslag til landsmøtesaker (ref.statuttene §15a) må være styret i hende innen 15. april.

Tilbake til hovedsiden.

Norsk | Esperanto