Lærebok for nybegynnere: Den direkte metoden

Den populære læreboka i esperanto av Stano Marček – Esperanto per rekta metodo – er nå oversatt til norsk (2012) med tittelen: Esperanto – den direkte metoden.

Læreboka er skrevet spesielt for barn og ungdom, men er også egnet for alle aldre. Boka er oversatt til norsk av Bjørn K. Øyen og korrekturlest av Anne Karin Bondhus, og finnes i to utgaver: som bok og CD.

Boka selges av Oslo Esperantoklubb for kr 45,- og CD for kr 80 pr. stk. Emballasje+porto kommer i tillegg. Faktura følger med. Du kan benytte bestillingsskjema under for å bestille, eller du kan kontakte Oslo Esperantoklubb direkte.

Bok

Boka er hovedsakelig basert på tegninger, med fotnoter med forklaringer og oppgaver på norsk. Den inneholder 22 leksjoner med esperanto-norsk og norsk-esperanto ordliste.
Boka er pr. november 2012 oversatt til 32 språk.

Pris: kr 45,–
Format: B5
Antall sider: 114
ISBN: 978-80-89312-24-5

CD – PDF + MP3

Esperantokurs – norsk utgave, inneholder en kopi av læreboka i PDF-format. Alle esperantotekstene i boka er også lest inn på MP3-format.

Pris: kr 80,–

CD-en kan spilles i en vanlig CD-spiller som kan lese MP3-format. Eller MP3-filene kan kopieres over til en telefon eller MP3-spiller og spilles av der.

 

Bestillingsskjema

Jeg bestiller følgende*
    
Navn*
E-post*
Adresse
Hva er to pluss tre? (spamfelle)*
 Help
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Fyll ut teksten frå biletet

Norsk |